Dodano: 2007-01-01 23:50
ja mam zamiar przytyć jakieś 20 kg bo coś za chudo wyglądam
( a o co mi chodzi wiedzą tylko wtajemniczeni
) :lol:
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Dodano: 2007-01-02 00:00
Moje pierwsze postanowienie noworoczne to było doczekać północy w sylwka i pamiętać, co było potem :twisted: WYKONANO :)
Dodano: 2007-01-02 00:30
a ja planuje dożyć roku 2008... po prostu... nie zbieram na zadne piercingi i tatoo i inne szity, nie rzucam palenia i picia bo nie pale i nie pije.... kurna... zwazywszy na mój światopogląd baby sobie nie znajde w tym roku i pewnie w nastepnym tez nie... co ja sobie moge obiecać w tym 2007 roku?? ze sie nie zmienie dla niczego i dla nikogo... no i wprowadze moj biznes plan w światlo dzienne... moze jakiś tomik?? ale i tak tego badziewia nikt nie wyda... film chcę dokonczyc... w koncu spotkac kompetentnych ludzi z którymi będe mogl grac to co chce... i dostać prace jako fotograf w national geographic... marzenia marzenia marzenia... ściętej głowy... a jak już jestesmy przy marzeniach to zobaczyć zorze polarną, zrobić kupe (mam nadzieję że rzadką) na Czomolungmie, odwiedzić Nową Zelandię... no i najwazniejsze ograniczyc moj popęd do klawiatury i przestać pisać w tym roku takie farmazony jak ten post. Dziękuje za uwagę a teraz pogoda: jak cirrus na niebie to sie pogoda zj...
Amen 
"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"
Dodano: 2007-01-02 14:24
[quote="Samurai"baby sobie nie znajde w tym roku i pewnie w nastepnym tez nie...
Dlaczego se nie znajdziesz kobiet jest więcej niż facetów na tym swiecie.
Co ty jesteś jakiś brzydki czy co? 8O
Znajdziesz napewno uwierz w to. 8)
---------------------------------------------------
Ja nie skamlę nie !!!
Ja pluje w twarz !!!
Jestem śmieszny czort !!
Więc śmieje się !!
Dodano: 2007-01-02 14:31
| GAD napisał(a): |
|
Dlaczego se nie znajdziesz kobiet jest więcej niż facetów na tym swiecie. Co ty jesteś jakiś brzydki czy co? 8O Znajdziesz napewno uwierz w to. 8) |
Nie no nie chodzi o to ze jestem brzydki (a jestem i wiem o tym dobrze) ale tak jak wspomniałem chodzi o mój światopoglad
moze znajde moze nie kto to wie kto to wie...
I małe sprostowanie... w moim przedziale wiekowym facetów jest więcej niz kobiet
Dodano: 2007-01-02 14:38 Zmieniono: 2007-01-02 14:41
| Samurai napisał(a): |
| [quote:9f08cd1c3f="GAD"]
Dlaczego se nie znajdziesz kobiet jest więcej niż facetów na tym swiecie. Co ty jesteś jakiś brzydki czy co? 8O Znajdziesz napewno uwierz w to. 8) |
Nie no nie chodzi o to ze jestem brzydki (a jestem i wiem o tym dobrze) ale tak jak wspomniałem chodzi o mój światopoglad
moze znajde moze nie kto to wie kto to wie...
I małe sprostowanie... w moim przedziale wiekowym facetów jest więcej niz kobiet
[/quote:9f08cd1c3f]
To poszukaj kobiety , któa ma podobny światopogląd jak ty.
Napewno taką znajdziesz nie wszystkie kobietu są takie same.
A wiek nie ma znaczenia no chyba , że kobieta jest młodsza o 20 , 10 lat.
Dodano: 2007-01-02 14:39
| Samurai napisał(a): |
w moim przedziale wiekowym facetów jest więcej niz kobiet ![]() |
no i dobrze 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-01-02 14:42
| minawi napisał(a): |
[quote:1818396c62="Samurai"] w moim przedziale wiekowym facetów jest więcej niz kobiet ![]() |
no i dobrze 8)[/quote:1818396c62]
Dodano: 2007-01-02 15:10
wszystko przemija, kwestia spojrzenia. Ja jakoś nie określam minionego roku ani nie mam żadnych oczekiwań co do tego, który się rozpoczął. Czas, nas ludzi nie oszczędza, więc co tu sie wielce rozczulać. Jak ma być źle to i tak będzie. A jak mamy być jutro bogaci, to będziemy.
mimo to wszystkiego co dobre dla jeźdźców z DP.
Dodano: 2007-03-07 18:21
heh, mam ten sam problem co samurai ale się do tego przyzwyczaiłem :)
jak dają to biorę nie dają to żulę :D
Dodano: 2007-03-09 20:23
Na nowy rok trzeba przestać palić.
Nadal nad tym pracuje,jednak pozytywnych skutków niestety niewidać